Rouwbloemwerk

Bij een afscheid horen bloemen met natuurlijk rouwbloemwerk zetten we respectvol uw geliefde in de bloemen. Stijlvol, elegant en puur! Het overlijden van een dierbare valt altijd zwaar. Bloemen zijn er voor alle speciale momenten in het leven. Bij een droevige gebeurtenis als het overlijden van een dierbare, wilt u een laatste blijk van liefde, waardering en respect tonen aan uw dierbare of nabestaanden. Rouwbloemwerk kunnen bijdragen aan het overbrengen van uw gevoel en bieden troost bij het moeilijke moment van afscheid nemen.

Passend rouwbloemwerk biedt nabestaanden, familie, vrienden en kennissen een geschikte manier om hun afscheidsgroet aan een dierbare overledene op betekenisvolle wijze vorm te geven. Met rouwbloemwerk dat qua stijl, vorm, kleuren en materialen aansluit bij het karakter van de overledene kunnen zij deze dierbare persoon op een liefdevolle en persoonlijke manier vaarwel zeggen.

Rouwarrangement ovaal roze met diverse veldbloemen en sweet avalanche rozen!

Rouwarrangement ovaal roze met diverse veldbloemen en sweet avalanche rozen!

Bij BloemSil’s nemen wij de tijd om met u te zoeken naar rouwbloemwerk dat u het best aanspreekt en dat aansluit op de persoonlijkheid van uw overleden dierbare. We luisteren en maken alles naar uw wens denk hierbij aan de lievelingsbloem of kleur van uw dierbaren. In de moeilijke tijd waarin u al veel zaken aan uw hoofd heeft, zal BloemSil’s ervoor zorgen dat er waardig rouwbloemwerk geleverd wordt dat voldoet aan uw wensen. Wij maken rouwbloemwerk wat bij u dierbare pas dit kan zijn van klassieke tot moderne arrangementen, van rouwharten tot rouwkransen, van compacte biedermeiers tot royale kistbedekkingen. Elk van deze bijzondere rouwbloemwerken kunnen wij bezorgen bij kerk, crematorium, begraafplaats of uitvaartcentrum. Mogelijk wenst u een lint bij het afscheidsbloemstuk. Een lint bestaat uit twee slepen. Vaak wordt 1 sleep gebruikt voor een laatste groet en het andere lint voor namen. U kunt er ook voor kiezen om 1 sleep blanco te laten. Per sleep kunt u maximaal 30 tekens plaatsen.

Mooie rouwkrans met witte avalanche rozen & brem.

Mooie rouwkrans met witte avalanche rozen & brem.

 Twijfel niet als u vragen heeft of een persoonlijk gesprek met ons wilt! Een persoonlijk gesprek kan altijd plaatsvinden op een lokatie naar u keuze! Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op via 0630419403 of info@bloemsils.nl