Bruidswerk

De mooiste dag van jullie leven! Samen de dag van jullie leven beleven! Jullie mooiste dag, precies zoals jullie die in gedachten hebben met het daarbij horende bruidswerk! Een prachtige dag waar de bloemen als versiering niet is weg te denken! Denk aan een mooi bruidsboeket, corsages, kerkversiering, autoversiering, tafelversiering enz. Jullie eigen wensen besproken en speciaal voor jullie samengesteld!

BloemSil’s maakt al heel wat jaren bruidswerk, bruidsboeketten, corsages en diverse versieringen niks is te gek en we houden van de uitdaging om jullie dag onvergetelijk te maken met bloemen! We luisteren en gaan op zoek naar wat past bij jullie samen. Een bruidsboeket afgestemd op je jurk of een volledige styling op maat van jullie droomlocatie. Laat ons weten waar je van droomt en wij vertellen jou bloemenverhaal! We toveren jullie dag om tot een prachtig plaatje! Van bruidsboeket tot corsage, van tafeldecoratie tot statement bloemstukken, van spiegelcorsages tot autobloemstuk, van theelichtje tot windlicht, van parel tot satijnen strik, het moet perfect zijn. Of je nu op zoek bent naar die éne perfecte roos voor je bruidswerk of een totaalconcept op maat, met onze persoonlijke aanpak en passie voor ons bloemenvak maken we jullie dag onvergetelijk!

bruidswerk

Super schattig veld boeketje in pastel kleuren

We bespreken jullie wensen en gaan daarmee aan de slag voor een super bruidsboeket en versiering naar jullie dromen! We adviseren vakkundig over de vele mogelijkheden van de huwelijksbloemen!! Er is super veel mogelijk qua bruidswerk! Wij maken al jullie bruidswerk naar jullie wensen en helpen hierbij om deze wensen zo compleet mogelijk te maken!

Hebben jullie binnenkort huwelijksplannen? Laat van je horen, maak een afspraak en wij staan klaar met ons creatieve talent en luisterend oor! BloemSil’s neemt graag de tijd voor jullie om jullie wensen te bespreken en ervoor te zorgen dat het bruidswerk zal bijdragen aan een perfecte en mooiste dag van jullie leven. Vraagt jullie droomlocatie net dat ietsje meer? Geen nood, dan komen wij naar jullie droomlocatie! Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op via 0630419403 of info@bloemsils.nl

Super schattige vaasjes voor op de tafels tijdens het diner, receptie of het feest!

Super schattige vaasjes voor op de tafels tijdens het diner, receptie of het feest!